Genbrug i julegave?

Gitte LacarriereSidste gang skrev jeg om at bruge genbrug til indpakningen, denne gang må det så komme til gaverne.

”Men kan man overhovedet give genbrug i julegave, er det ikke bare for ‘billigt’”? Se det kommer jo helt an på hvem modtageren er. Er det fruen der lever med det nyeste af det nyeste i sit hjem, er en gammel kagedåse nok ikke den bedste gave. Men er modtageren  derimod en person som er glad for den skæve og personlige stil, så kan man finde den helt perfekte gave i en genbrugsbutik. Se f.eks. denne dejlige sykasse. Indholdet var ikke helt nutidigt, så derfor blev der lagt et par ruller sytråd og andet relevant i, sammen med det af det gamle der stadig kunne bruges. Det syntes jeg da er en god ide, og siden der nok ikke er nogen der giver mig sådan en – har jeg hermed lavet min egen julegave.

Glædelig jul.

penny-lane-osv-4dec-2010-005

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


3 + otte =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>