Bloggerne

Gitte Lacarriere

Gitte Lacarriere

Gitte bidrager til bloggen med hurtige og smarte tips til et hjem med genbrugsdesign. Hun er designer og møbelarkitekt, og du kan se hendes kreative udfoldelser på Lacarriere.dk eller på Facebook.

Læs Gittes indlæg

Jakob Køster

Jakob Køster Larsen

Jakob driver til daglig den økologiske Butik Køster sammen med sin kone Britt. Han forholder sig primært til emner, der vedkommer den almindelige forbruger med udgangspunkt i temaerne “fra mere til bedre” og “vær med til at gøre en forskel”. Den hyggelige butik i Astrup har en større dagsorden end bare at sælge, og Jakob og Britt har fx afholdt miljødage med besøg fra Hjørrings Borgmester.

Læs Jakobs indlæg

Poul E. Nielsen

Poul E. Nielsen

Poul er uddannet lærer samt skulptør og grafiker. Han skriver med rammende vendinger om miljø og kunst. Til daglig driver Poul hjemmesiden ArtCore Gallery, hvor man kan se hans mange værker. Og så er han rigtig musiker med vestjyske rødder.

Læs Pouls indlæg

Lisbeth Eeg

Lisbeth Eeg

Lisbeth kan se både det lokale og globale perspektiv på miljø, og hun er med i mange spændende projekter. Til daglig er hun nemlig miljømedarbejder på Globale Spor i Hjørring Kommune.

Læs Lisbeths indlæg

Dorte Mailandt Nielsen

Dorte Nielsen

Dorte er i stand til at blande både det pædagogiske og tekniske i sine indlæg. Hun er affaldskonsulent hos AVV og fyldt til randen med 9 års viden om affald. Følg Dorte på Facebook.

Læs Dortes indlæg

Torben Nørgaard

Torben Nørgaard

Torben bidrager med bossens skarpe øjne på bloggen. Han er teknisk chef hos AVV – også kendt som Mr. Affald – og han har 25 års erfaring i affaldsverden.

Læs Torbens indlæg

Lene Høg

Lene Høg

Lene er sproglig superkvinde og bidrager med veldisponerede indlæg inden for alle emner. Hun er informationsmedarbejder hos AVV gennem mere end 10 år. Følg Lene på Facebook.

Læs Lenes indlæg

Tue Jepsen

Tue Jepsen

Tue bidrager med de skæve, tossede og ind imellem seriøse vinkler på affaldsverden. Han har fået titlen som AVV’s affaldsformidler og er kendt for at kunne finde på lidt af hvert. Læs flere miljøindlæg fra Tue på CKO.

Læs Tues indlæg

Leave a Reply

  

  

  


to + 3 =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>